Skip to main content

POMLADNA BORZA LOKALNIH PONUDNIKOV

V Gostilni in prenočišču Smogavc na Gorenju pri Zrečah je bila v sredo, 20. 3., uspešno izvedena Borza lokalnih ponudnikov Turistične destinacije Rogla – Pohorje s predavanjema na temo odpadne hrane in trajnostnega poslovanja. Borza je bila organizirana z namenom spoznavanja in predstavitve ponudnikov ter njihovih izdelkov in pridelkov, hkrati pa je omogočila vzpostavljanje medsebojnih stikov in ustvarjanje lokalnih dobavnih verig za zmanjšanje količine odpadne hrane.
Dogodka so se udeležili številni predstavniki javnih zavodov, šol, vrtcev, doma za starejše, kmetijske službe, gostinski ponudniki, hotelirji in drugi, ki so imeli priložnost spoznati izdelke in pridelke lokalnih ponudnikov ter se dogovoriti o možnostih sodelovanja. Skupno se je predstavilo 20 različnih ponudnikov, dogodek pa se je uspešno zaključil z mreženjem in pokušino lokalnih dobrot.
Veseli nas, da je bil dogodek tako dobro obiskan in da je prispeval k promociji trajnostnega razvoja
Turistične destinacije Rogla – Pohorje. Zahvaljujemo se vsem udeležencem in ponudnikom za njihov prispevek k skupnemu cilju bolj trajnostnega in lokalno osredotočenega načina življenja.
Več informacij najdete na spletni strani rogla-pohorje.si.