Skip to main content

Mini
ZOO land

Ob potoku 4, 3210 Slovenske Konjice

V neposredni bližini centra Slovenskih Konjic lahko najdete atraktiven zabaviščni park Mini ZOO Land. Z vstopom v park se otroci spuščajo v svet pustolovščin. Poleg različnih živali lahko tako otroci kot tudi njihovi spremljevalci obiščejo različne tematske parke: tropski gozd, izgubljeni otok, akvarij, avstralsko pokrajino, divji zahod, pravo gusarsko ladjo ter kmečko dvorišče. Otroci se lahko zabavajo tudi na številnih igralih, saj so jim na voljo tobogani, peskovniki, spust po vrvi, vožnja z visečo železnico in še marsikaj.

Zabaviščni park Mini ZOO land obljublja zabavo, ki je drugačna ob običajne. Otroci bodo deležni dogodivščin, ki jih še dolgo ne bodo pozabili. Vstopili bodo v svet starodavnih kultur sredi džungle polne nevarnostni in osupljivih lepot. Krokodili, leva, kenguruji, pisane papige, kače, himalajske koze, surikate, kubanski flamingo – vse te živali in še številne druge boste srečali, če se boste odločili obiskati Mini ZOO Land Slovenske Konjice.

ZA RADOVEDNE:

  • Ste vedeli, da lahko v živalskem in tematskem parku Mini Zoo Land najdete več kot 150 živali in preko 30 različnih živalskih vrst?
  • Tako otroci kot odrasli se lahko preizkusite v vlogi oskrbnika za en dan. V družbi ZOO vodnika/vodnice lahko hranite, negujete ter oskrbujete živali.
  • Otroci od starosti dveh let do teže maksimalno 35 kg lahko med tednom, ob lepem vremenu, v spremstvu vodnika jahajo ponija.