Skip to main content

V nedeljo, 21. 4. , med 15. in 20. uro, v okviru tradicionalne konjiške prireditve Jurjevanje 2024 organiziramo že 8. Jurijev festival kulinarike in domačih obrti. Na zunanjih stojnicah želimo obiskovalcem ponuditi čim več pristnih lokalnih jedi, pijač in izdelkov nastalih pod prsti domačih obrtnikov, zato vas vabimo k sodelovanju.

Prednost pri predstavitvi na stojnicah boste imeli lokalni gostinski ponudniki in ponudniki pridelkov, prehranskih izdelkov in rokodelskih izdelkov s sedežem na območju Turistične destinacije Rogla-Pohorje (Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče), ponudniki ki prihajajo iz mest članov Združenja zgodovinskih mest Slovenije, ponudniki z znakom kakovosti Okusi Rogle ali drugim znakom kakovosti iz mreže blagovnih znamk oblikovanih po modelu Izvorno slovensko.

Letošnjo prireditev smo prijavili tudi na ocenjevanje za pridobitev znaka kakovosti Okusi Rogle,  v kategoriji »Gastronomske prireditve.«

Se želite prijaviti na dogodek?
Potem vas vabimo, da izpolnite POZIV ZA SODELOVANJE NA STOJNICAH – JURJEVANJE 2024 in nam ga posredujete najkasneje do 8. 4. 2024 na kontakte navedene v pozivu. CENIK za uporabo stojnice ali prostora najdete TUKAJ.