Skip to main content

Jesen v Slovenskih Konjicah je izjemno slikovita. Vinogradi in Konjiška gora se pobarvajo v pisane barve, neokrnjena narava in bogata kulturna dediščina pa vam ponujajo neslutene možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

V Dvorec Trebnik – SOBE, s katerimi upravljamo na TIC Slovenske Konjice, smo za vas pripravili simpatičen 3-dnevni družinski paket z 2 nočitvama, ki si ga lahko ogledate TUKAJ. Popeljal vas bo na odkrivanje skrivnostne Žičke kartuzije, Poti med krošnjami Pohorje, na kopanje v Terme Zreče in na nepozabno potepanje po starem mestnem jedru Slovenskih Konjic z izkušeno destinacijsko turistično vodnico.

Dvorec Trebnik se praktično dotika Konjiške gore, kjer se po novem nahaja tudi kolesarski park Konjice Trails, ki ponuja skupaj deset slikovitih poti za spust, različnih težavnostnih stopenj.

Vas še nismo prepričali?

Za še več koristnih namigov o tem kako najbolj učinkovito “raziskati, občutiti in užiti” naše kraje pa vas vabimo, da prelistate zadnjo številko časopisa Turistične destinacije Rogla – Pohorje TUKAJ.

Dobrodošli pri nas – zdaj je čas.