Skip to main content

Od konca junija pa do začetka avgusta je naša »tiha lepotica« sijala tudi ob večerih. Skupaj s Centrom za kulturne prireditve Slovenske Konjice smo tudi letos izvedli Poletne glasbene večere v Žički kartuziji.

Prvi je bil na sporedu že v petek, 16. junija, ob 20.30, ko smo v obnovljeni Cerkvi svetega Janeza Krstnika uživali v glasbeno-performativnem večeru ČARALICE ✅. V petek, 7. julija, ob 20.30, so bili na odprtem prizorišču z nami letošnji evrovizijski junaki JOKER OUT ✅, teden kasneje, v petek, 14. julija, ob 20.30, pa člani zasedbe DAN D✅. Za zaključek, v petek, 4. avgusta, ob 20.30, pa smo si želeli z edinstveno zasedbo SILENCE ❎ privoščiti glasbeno ekstazo v obnovljeni Cerkvi svetega Janeza Krstnika. Žal so nam ga odplaknile hude ujme. Upamo, da bomo imeli več sreče prihodnje leto, saj smo koncert prestavili na 14. junij 2024.

Ob zaključku šole in dan pred dnevom državnosti, v soboto, 24. junija, ob 20.30 pa smo organizirali še koncert KLAPE ŠUFIT ✅v edinstveni ambient Žičke kartuzije.

Hvala, da ste bili z nami.