Skip to main content

Tudi v poletni sezoni 2022 je obiskovalcem Turistične destinacije Rogla-Pohorje na voljo brezplačen avtobus, ki ob sredah in petkih vozi na Roglo iz Maribora.

Občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, ponosno združene v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje (TDRP), svoje občanke in občane ter obiskovalke in obiskovalce destinacije tudi letos prijazno vabijo na BREZPLAČNE VOŽNJE S TURISTIČNIM AVTOBUSOM.

Turistični avtobus v juliju in avgustu vozi ob sredah in petkih na relaciji MARIBOR – SLOVENSKA BISTRICA – SLOVENSKE KONJICE – ZREČE – ROGLA.

Tako domačinom kot obiskovalcem omogoča trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo. Obenem želimo lokalno prebivalstvo spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. To je še en korak na poti v »zeleno« prihodnost, h kateri stremimo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje.

Vožnje s turističnim avtobusom so se pričele v petek, 1. 7. 2022. Avtobus vozi po priloženem voznem redu do konca avgusta.

Vozni red JULIJ-AVGUST 2022

POZOR! Število mest v avtobusu je omejeno na 50. Prevozi niso namenjeni organiziranim skupinam potnikov. Pridržujemo si pravico do spremembe voznega reda.

Potepanje po destinaciji Rogla-Pohorje združite s poletnimi vodenimi ogledi, ki jih izvajajo izkušeni turistični vodniki. Pester program vodenih ogledov preverite TUKAJ.

Preverite tudi vozni red brezplačnega HOP ON – HOP OFF BUSA: TUKAJ