Skip to main content

Smeh & vino

Zlati grič vabi na kulturni dogodek Smeh & vino, ki bo v sredo, 14. 8. 2024 ob 19.00.

Lokacija: na prostem pred kletjo Zlati grič
Nastopajo: Perica Jerković, Uroš Kuzman, David Gorinšek, Eldar Omerčić

Cena: 27 € na osebo (cena vključuje vstopnico za stand-up, kozarec penine, vodo Rogla (0,33 l) in prigrizek)

Ob doplačilu bo na voljo seveda dodatna ponudba vin Zlatega griča.

Vstopnice so na voljo v trgovini Zlati grič, Škalce 80, Slovenske Konjice ali na elektronski pošti: visit@zlati-gric.si. Prijave sprejemamo do 12. 8. 2024. Število mest je omejeno.

Priporočamo primerno obutev.
V primeru slabega vremena bo dogodek potekal v degustacijskem prostoru.

Podrobnosti o nastopajočih:

Perica Jerković je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas, lani je obeležil 20. obletnico delovanja. Od leta 2003 je izvedel več kot 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji. Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope. Največjo prepoznavnost je pri nas dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. Na televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković. Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši, z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Robertom Petanom v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust, z Alešem Novakom pa v komediji Slovenec in pol.

Uroš Kuzman je stand up komik in predavatelj na Fakulteti za matematiko in fiziko. Na sceni je od leta 2010, širšo slovensko javnost pa je prvič opozoril nase, ko je v oddaji Na žaru z Ladom Bizovičarjem popekel Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja. Od leta 2018 po Sloveniji predstavlja svojo avtorsko komedijo Profesor Kuzman mlajši, ki je nastala v koprodukciji s Siti Teatrom BTC, z Alešem Novakom pa nastopa tudi v komediji Mali otroci, veliki problemi. Kot doktor matematike pa še vedno velja za najbolj izobraženega med komiki.

David Gorinšek prihaja iz Slovenskih Konjic. Je novinar, glas Radia City in vedno bolj uveljavljen standup komik z zdaj že šestletnim stažem solo zabavljača. Je tudi organizator stand-up večerov v Mariboru. V komičnih krogih je njegova zgodba o bližnjem srečanju s policijsko marico zdaj že postala kultna.

Eldar Omerčić – The Eldar ni novo ime v svetu komedije. Pripeljal se bo na vozičku, prikrevsal na oder, potem pa bomo izvedeli, kako se je vse skupaj zgodilo in zakaj operacija hrbta ni enako kot operacija hrbta leve noge.

  • Datum: 14.08.2024
  • Čas: 19:00 - 22:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Zlati grič, Škalce 80

Drugi dogodki

Aktualno
Aktualno
Park za Domom kulture, Slovenske Konjice

2. POLETNA KULTURNICA: Dan Podjed

Aktualno
Park za Domom kulture, Slovenske Konjice

3. POLETNE KRESNIČKE: Pika Nogavička in Gusar Val

Aktualno
Zlati grič, Škalce 80

Kino & vino: Plesna terapija