Skip to main content

Praznični december: Brezplačni družinski filmi 4+

Serija treh brezplačnih družinskih filmov bo lepšala praznične večere v Slovenskih Konjicah v času zimskih počitnic. Filmi bodo predvajani v Dvorani Doma kulture Slovenske Konjice.

27. 12., ob 17. uri – Medved Bamsi in mesto tatov

Lisjak Bernard stare prijatelje z zvijačo prepriča, da spet postanejo hudobni in mu pomagajo ugrabiti Bamsijevo babico. Brez babičinega medu Bamsi ne bo več najmočnejši medved in lisjak Bernard si bo lahko nadel krono Mesta tatov! Vendar se Bamsi ne preda tako zlahka. Skupaj s prijateljema, zajcem Skokcem in želvakom Glavco, se poda skozi čarobni gozd v Mesto tatov, da bi babico rešil iz rok nepridipravov. Film temelji na priljubljeni švedski stripovski seriji o najmočnejšem medvedu na svetu. Pustolovski film o prijateljstvu ali kako enostavno lahko postaneš zloben, ko te zapustijo prijatelji.

Medved BAMSI postane najmočnejši medved na svetu, ko zaužije poseben med, ki ga zanj pripravlja njegova babica. Za vse ostale je ta med škodljiv – kdorkoli ga poizkusi, ga tri dni zvija v trebuhu. Bamsi je zelo prijazen, vedno pomaga tistim, ki se znajdejo v težavah, in prav zaradi njegove prijaznosti se vsi nepridipravi spreobrnejo v poštene prebivalce malega mesta.
Zajec SKOKEC je skupaj z želvakom Glavco Bamsijev najboljši prijatelj. Zelo je hiter in zelo visoko skoči, vendar je tudi zelo strahopeten. Kljub temu prijateljem vedno priskoči na pomoč.
GLAVCA je zelo pameten želvak, ki je izumil že ogromno stvari, tudi vesoljsko plovilo in časovni stroj. Tokrat izumi prav poseben teleskop, ki bo Bamsiju prišel še kako prav pri reševanju babice.
Lisjak BERNARD se ne more sprijazniti s tem, da je ostal edini hudobnež v mestu. Zelo je prebrisan in z zvijačo mu uspe pretentati vse nekdanje zlikovce, da spet postanejo hudobni in mu pomagajo ugrabiti Bamsijevo babico.

Vstop je prost.

  • Datum: 27.12.2022
  • Čas: 17:00 - 19:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Dvorana Doma kulture Slovenske Konjice, Mestni trg 4, 3210 Slovenske Konjice

Drugi dogodki