Skip to main content

KOLESARJENJE DO KUMROVCA IN NAZAJ

V soboto, 20. aprila 2024 vas vabimo na kolesarjenje iz Konjic do Kumrovca in nazaj.

Odhod bo s parkirnega prostora pri Kmetijski zadrugi v Slovenskih Konjicah ob 7.00 uri.


April je primeren mesec za začetek kolesarske sezone tudi v domači okolici, zato podajmo se na kolo za zdravo telo. Kar pogumno obrišite prah s kolesa kdor ga še ni, in se nam pridružite na tej turi.
Planinsko društvo Konjice – kolesarska sekcija organizira drugo kolesarsko turo v letu 2024. Tokrat bomo kolesarili iz domačega kraja Konjic po znanih in neznanih stranskih poteh do Kumrovca na Hrvaškem. V Kumrovcu si bomo lahko ogledali muzej na prostem, rojstno hišo Josipa Broza Tita, arboretum, in še marsikaj ter se tudi lahko okrepčali. Pot nas bo nazaj vodila po slikoviti pokrajini ob mejni reki Sotli po lepo speljani kolesarski poti mimo Vonarja vse do Rogaške Slatine in po stranskih poteh nazaj do izhodišča.

Za na pot je priporočljivo treking ali gorsko kolo, dobrodošla tudi električna kolesa,
OBVEZNA OPREMA VSAKEGA UDELEŽENCA: kolesarska čelada, očala, kolesarske rokavice, rezervna zračnica, VELJAVEN osebni dokument, zaščita za sonce in dež, rezervna oblačila, hrana in pijača za čez dan. Načrtovano turo bomo v primeru neugodnega vremena ali kakršnih drugih vzrokov primerno prilagodili.

Vrnili se bomo do 18. ure.

Prijave na: Matjaž Rebernak: M 041 837 086E matjaz.rebernak@gmail.com

  • Datum: 20.04.2024
  • Čas: 07:00 - 18:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Oplotniška cesta 1 3210 Slovenske Konjice

Drugi dogodki