Skip to main content

Evropski teden mobilnosti

Med 16. in 22. septembrom se pridružujemo 22. Evropskemu tednu mobilnosti! Pridružite se nam tudi vi na kateri od aktivnosti, ki jih pripravljamo za vas:

🚌 👉🚶 Svoje malčke lahko pospremite v šolo ali vrtec s PEŠBUSOM, ki je organiziran v vseh osnovnih šolah v občini ter enotah Konjiškega vrtca.

⬅️⬇️➡️ Sprehodite se po poteh PEŠKAŽIPOTOV, ki bodo občane vzpodbujali k hoji ali kolesarjenju do vsakodnevnih ciljev v mestu, ki so veliko bližje kot bi si mislili.

🗓 V soboto, 16.9., se lahko udeležite dogodka Mango skate, kjer bo predstavljeno »skejtanje«.

🗓 V nedeljo, 17. 9., se lahko udeležite aktivnosti kolesarskega izleta Zreče > Konjice > Loče-letališče, na koncu poti bo na voljo osvežilna pijača.

🗓 V ponedeljek, 18. 9., in petek, 22. 9., so šolarji vabljeni, da se udeležijo Ure varne vožnje, kjer bo na poligonu predstavljena varna uporaba koles s strani Kolesarskega kluba Rogla.

🗓 V soboto, 23. 9., po 16. uri se lahko na za promet zaprtem Starem trgu udeležite Sejma nevladnih organizacij s predstavitvijo različnih društev iz našega lokalnega okolja;
V času zaprtega trga se boste lahko zapeljali z električnimi kolesi in preverili ponudbo sistemov izposoje le teh, kot tudi uporabo sistema Prostofer.

🗓 V soboto, 23. 9., bo Planinsko društvo Konjice gostilo pohod po Konjiški gori, seveda je obvezna primerna obutev.

Se vidimo! 👋

#trajnostnamobilnost
#evropskitedenmobilnosti
#samo1planet
#care4climate in
#sptm 

Prikaži manj

  • Datum: 16.09.2023 - 22.09.2023
  • Čas: 08:00 - 22:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Slovenske Konjice

Drugi dogodki