Skip to main content

DRILL, TRIIIPLE & SMIRBE @MC Patriot [15.6.2024]

Kojince, a ste ready?! 🔥🔥🔥

V MC Patriotu se bodo drobili 🎙️mikrofoni in vrteli se bomo kot stari gramofoni. Ok, probali smo, ampak bomo rime raje prepustil mojstrom. V soboto, 15. 6. ob 22.00 v MC Patriotu gostimo legendarnega Drill-a, za ogrevanje pa bosta poskrbela Triiiple in Smirbe.

Še enkrat povemo, da bo jasno: 💥
LINE UP:
🎤 DRILL + prijatelji
🎤 TRIIIPLE & SMIRBE

Če še jih še ne poznate je spodaj opis, če bi jih pa radi slišali pa pridite v Patriota. 💣

👊 𝗗𝗥𝗜𝗟𝗟 👊
Drill je izolski raper, ki je leta 2022 izdal svoj peti solo album z naslovom “Rojeni da blestimo”. Album je do sedaj naznanil z devetimi videospoti za pesmi DIY, Rojeni da blestimo, Vrhovi in prepadi, Nokia, Mladi samo enkrat, Razred zase, Proti soncu, Po dežju ter Bedni narod. Novi album je pa lani napovedal z dvema singloma, Momentum ter Level up.

Trenutno eden najbolj vročih slovenskih MC-jev ponovno prihaja v MC Patriot.Za mešalko bo za pravo Hip Hop vzdušje poskrbel nadobudni DJ, producent in MC, Izolan Out-Lot, na odru pa se mu bo pridružil tudi Axel ter gosti presenečenja.

You know the Drill!

👊 𝗧𝗥𝗜𝗜𝗜𝗣𝗟𝗘 👊
Triiiple je na slovenski sceni veteran, saj trendom kljubuje že dobrih 20 let, od otrostva mu rap predstavlja način kako nastavlja ogledalo realnosti in skozi paleto lirik opisuje življenje na ulicah Velenja. Svojo glasbeno kariero je začel pri rosnih 13 s kolegoma Major Backom in Lil-Scratchom v zasedbi Fire, nato pa je solo pot nadaljeval pod okriljem zalozbe Menart in Dallas, kjer je pridobil na prepoznavnosti s sodelovanji s slovenskimi glasbeniki. Kljub uspehom je Triiiple ostal prijeten in skromen fant, ki se z rapom prebija skozi življenje. Za sabo ima že 4 solo albume in nešteto sodelovanj, v pripravi pa je že 5. album, ki bo znova mojstrovina brez primere.

Triiipla lahko zasedite tudi na malih ekranih in sicer kot stranskega igralca v VOYO seriji “Gospod Profesor” in seriji “Ja, chef” z Katarino Čas in Jurijem Zrncem v glavni vlogi.

👊 𝗦𝗠𝗜𝗥𝗕𝗘 👊
Smirbe je uveljavljen član hiphop skupine LaBagra, kjer se je pridružil leta 2015, deluje pa tudi kot samostojni izvajalec.

Leta 2019 je izdal svoj prvi solo album, ki nosi naslov “Preobrazba uma”. Album razkriva njegovo poglobljeno razumevanje uličnega življenja ter družbenih dinamik. S tem projektom je Smirbe razkril svojo avtentičnost, kjer besedila odražajo njegove lastne izkušnje iz uličnega okolja, vzporedno pa je ustvaril tudi prostor za poslušalce, da vstopijo v njegov svet in razmislijo o različnih vidikih življenja.

Štiri leta kasneje, leta 2023, je Smirbe nadaljeval svojo glasbeno pot s sodelovanjem z Miha Mihom. Skupaj sta ustvarila album z naslovom “Spontano”, ki je predstavil sveže in inovativne zvočne elemente. S tem projektom sta izražala njuno umetniško sinergijo in pokazala raznolikost v glasbenem izrazu. Za Smirbeta je značilno, da skozi svojo glasbo raziskuje različne teme ter hkrati ohranja avtentičnost in globino v besedilih.

Drop the mic! 🎙️💣

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

  • Datum: 15.06.2024
  • Čas: 22:00 - 00:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Žička cesta 4a, 3210 Slovenske Konjice, Slovenia

Drugi dogodki