Skip to main content

Odličnim novicam kar ni videti konca. Po večletnem trudu, ko smo v Turistični destinaciji Rogla – Pohorje na različne načine skušali vzpostaviti trajnostni način potovanja na priljubljeno Roglo, nam je skupaj z Nomagom to končno uspelo. Na Roglo je sedaj vzpostavljena redna avtobusna linija.

In kaj je najboljše? Vozi vsak dan in to večkrat.

Redna linija avtobusnega prevoznika Nomago od letošnjega julija na Roglo vozi vsak dan, vozni red pa lahko spremljate tukaj: Nomagov vozni red. 

Direktni liniji peljeta iz Slovenskih Konjic in Zreč, iz Oplotnice in Vitanja pa boste do Rogle imeli 1 prestop.

In cena?

Karto plačate po ceniku Nomaga. Enosmerna karta iz Zreč na Roglo med tednom stane 2,50 €, iz Oplotnice ali Slovenskih Konjic do Rogle boste zanjo odšteli 2,90 €, iz Vitanja pa 3,30 € na osebo. Navedene cene so veljavne na dan 22. 7. 2024, aktualne pa lahko preverite na zgornji spletni povezavi. Med vikendi so cene vozovnic celo nižje.

Posledično se s četrtkom, 25. 7. 2024, zaključujejo vožnje našega poletnega turističnega avtobusa, ki ga z avgustom ukinjamo, saj prehajamo na redno avtobusno linijo. Še enkrat hvala vsem, ki ste se v tako lepem številu pridružili našim četrtkovim julijskim popotovanjem na Roglo. S tem je bil naš trud poplačan.

In se vidimo na Rogli. Kamor bomo tudi v prihodnje odhajali »zeleno« … z avtobusom, seveda.