Skip to main content

Praznični december: MAJA ZALOŽNIK

Maja Založnik je svojo glasbeno pot začela v rock skupini Chakra, kasneje pa je nastopala tudi z zasedbo LuminoDoche, bendom Power Shock in Tuned Fish. Na Emi 2009 je pela spremljevalne vokale za bend Nexys, kot backvokalistka pa je sodelovala tudi s Soul Funked Up.

S skupino Ladybugs je nastopila tudi na prireditvi Femme Fatale leta 2012. Svoj prvi samostojni koncert je Maja Založnik imela v ljubljanski kavarni Sputnik. Gost je bil Uroš Perić, s katerim sta predstavila duet »Sweet Sugar Honey«. Kasneje je pričela sodelovati s spremljevalno skupino Papas, od leta 2015 naprej pa je začela nastopati z Moonshine.

Maja Založnik se je udeležila številnih pevskih talent šovih – Karaoke, Popstars, Bitka talentov, Bodi idol, Supernova, Slovenija ima talent, prav tako pa se je udeležila tudi nemškega X Factorja. Večjo prepoznavnost ji je prinesla udeležba v Misiji Evroviziji, izboru za slovenskega predstavnika na Pesmi Evrovizije 2012.
Leta 2014 je tekmovala v 4. sezoni The Voice of Germany, kar ji je prineslo sodelovanje s finsko zasedbo Sunrise Avenue.

Vstop prost.

  • Datum: 26.12.2022
  • Čas: 19:00 - 21:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Mestni trg Slovenske Konjice

Drugi dogodki