Skip to main content

Poletnica: OKUSTIČNI

Zasedba Okustični je zelo kvalitetna akustična zasedba, ki se bo tokrat predstavila v kvartetu. Mate in Karin si glavni vokal podajata skozi ves koncert in se breztežno prepletata v večglasju.

Karin Zemljič je bila rojena v Mariboru, kjer je tudi dokončala nižjo glasbeno šolo iz kitare. Diplomirala je iz jazz in pop petja na jazz oddelku Deželnega konservatorija v Celovcu v razredu Caroline De Rooij in Carole Alsto. Kot glavni vokal je sodelovala v več manjših jazz, pop, soul in funk zasedbah, glavni projekt je Okustični. Sodeluje pa tudi z večjimi sestavi, kot so: Big Band RTV Slovenija, Špičikuc orkestra, Jazz Punt Big Band, Big Band Vrhnika, Big Band Grosuplje.

Mate Brodar, bolj znan pod imenom Mate Bro, izvira iz glasbene družine. V mladih letih se je udejstvoval v glasbeni šoli, pri 16 začel igrati v svoji prvi glasbeni skupini, pozneje pa je doštudiral klarinet na Akademiji za glasbo v Ljubljani in pet let študiral jazz petje v Grazu. Od takrat je bil dejaven v različnih skupinah, ki igrajo raznovrstno glasbo, snemal in sodeloval je z mnogimi imeni slovenske glasbene scene. Bil je pevec uspešne slovenske skupine Da Phenomena, ki je posnela dva albuma, v zadnjih letih pa je aktiven predvsem s svojima projektoma BRO in Okustični.

Repertoar nas bo popeljal skozi intimne verzije soul, funk, RnB in klasik jazza. Paša za ušesa!

Vstop prost!

Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37,
FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice,
IG: @ckpslovenskekonjice.

  • Datum: 19.08.2023
  • Čas: 21:00 - 22:30 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Stari trg, Slovenske Konjice

Drugi dogodki