Skip to main content

OTROŠKO SILVESTROVANJE: BEPOP, DEDEK MRAZ & PLESNA ŠOLA PIKA

Pridružite se nam na Otroškem silvestrovanju na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah, na katerem bomo skupaj pričakali Dedka Mraza in se po mestu popeljali s prazničnim vlakom Konjičanom.

Prisluhnili bomo koncertu skupine Bepop, ki so po daljšem premoru, leta 2017 priložnostno ponovno združile moči ob praznovanju 15. obletnice njihovega nastanka. Skupina ponovno deluje od septembra 2019, sedaj pod imenom Bepop Ladies. Tokrat se nam bodo energična dekleta predstavila tako s starimi kot novimi skladbami (Daj se nasmej, Dlan v dlan, Brez kril …). Pridružite se nam in doživite izjemno glasbeno pot Bepop, ki še vedno sije z enako strastjo in energijo.

Dogodek bodo odprli plesalci in plesalke Plesne šole Pika, zaključili pa bomo z domačimi odličnimi glasbeniki, Nušo Pliberšek, Andražem Kolarjem & Patroni.

Nuša in Andraž sta glasbena ustvarjalca pod umetniškim imenom AINN (Andraž&Nuša). Povezuje ju skupna ljubezen ter predanost do petja in ustvarjanja avtorskih skladb s katerimi se bosta v naslednjem letu (2024) tudi predstavila. Sodelujeta že približno 5 let, za njima pa je že tudi kar nekaj resnih nastopov, tudi na televiziji (oddaja Petek Zvečer na RTVS1, za katero sta ustvarila svojo priredbo znane Kreslinove skladbe (Če bi midva se kdaj srečala), nastop v oddaji Slovenija ima talent in drugo…).

Patroni so mlada glasbena skupina, ki ustvarja in igra že približno tri leta. Resneje so se začeli ukvarjati z avtorsko glasbo leta 2020. Njihove avtorske skladbe so večinoma v slovenščini, saj so mnenja, da se je skozi materni jezik najlažje izražati. Njihovo zvrst je težko opredeliti. Ker se nočejo omejevati in opredeljevati glede zvrsti, igrajo in ustvarijo kar pride “pod roke”. Do sedaj so izdali štiri avtorske skladbe, ki jih je možno slišati na YouTubu in drugih platformah (Spotify, YouTube Music…).

Lepo vabljeni!

Vstop je prost!
FB Dogodek: TUKAJ

  • Datum: 30.12.2023
  • Čas: 17:00 - 19:00 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Mestni trg, 3210 Slovenske Konjice

Drugi dogodki