Skip to main content

FEJMIČI: SAMA STA NAJBOLJŠA

Gašper Bergant in Žan Papič

🎭𝐓𝐨 𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭 𝐧𝐚 𝐨𝐝𝐫𝐮, 𝐭𝐨 𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚, 𝐭𝐨 𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐝𝐢𝐣𝐚!

𝐆𝐚š𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐞𝐫𝐠𝐚𝐧𝐭 in Ž𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐩𝐢č sta neumoren duo, ki že več kot tri leta ustvarja enega najbolj priljubljenih podkastov, Fejmiči. V njem sta gostila večino slovenske estrade od Magnifica, Lada Bizovičarja, Mihe Šaleharja, Tomija Megliča, Damjana Murka, Saše Lendero, Mojce Fatur do celotne ekipa jutranjega programa Radija 1 z Denisom Avdićem na čelu. Kljub zvenečim imenom in zabavnim pogovorom pa se njuni gledalci še vedno strinjajo: “Sama sta najboljša!”
Po več kot 170 epizodah podkasta Fejmiči s preko 4.000.000 ogledi, in 100 ponovitvah razprodane komedije Fantovščina, v kateri sta s Sašom Staretom nasmejala več kot 27.000 Slovencev, je napočil čas, da dokažeta, da sta res najboljša sama – v živo na odru!

🎊Gašper in Žan imata zelo poseben odnos, saj na marsikatero stvar v življenju gledata diametralno nasprotno. Kot bi belogardist in partizan hodila skupaj na pir, bi rekli starejši. Bergant velja za človeka z jezikom na dlaki in brez nje na jeziku. Kralj črnega humorja, neizprosnega pogleda na svet, ki nasmeji še tako kislo limono v publiki. Je odločen in ima mnenje o vsem, četudi zadeve ne pozna. Nasprotno je Papič prikupno zmeden, o ničemer ne ve ničesar in se s tem celo pohvali. Komplementaren in posrečen par, ki seje smeh, dobro voljo in sočutnost. Sliši se čudno, a je res.

🎟Vstopnice: Eventim
FB Dogodek: TUKAJ

  • Datum: 22.12.2023
  • Čas: 20:00 - 21:30 (Europe/Ljubljana)
  • Lokacija: Dom kulture Slovenske Konjice, Mestni trg 4, 3210 Slovenske Konjice

Drugi dogodki